Vrouwelijke strippers2017-07-06T14:54:15+00:00

Vrouwelijke Strippers Den Haag

Heren, wij hebben de mooiste en heetste vrouwelijke strippers van Den Haag voor jullie! Onze stripsters maken dat jullie mannenavond uit, of vrijgezellenfeest helemaal top begint en zorgen ervoor dat elke man een ervaring krijgt die hem voor eeuwig bij blijft! Of je nu kiest voor een stoute verpleegster, een politieagente, catwoman of zelfs een lesbische girl-girl fantasy show, je gasten zullen de tijd van hun leven hebben. Onze vrouwelijke strippers in Den Haag zijn te boeken voor elk feest, 24/7!

Bij ons heb je een heleboel lekkere dames om uit te kiezen, allemaal super sexy, zeer professioneel en natuurlijk ontzettend spontaan! Zij zullen er alles aan doen om jullie feest de beste ever te maken! Wij zorgen ervoor dat de stripsters uit Den Haag op tijd bij je zijn zodat jullie party avond goed begint. Stripper Huren Den Haag staat garant voor de hoogste kwaliteit service en ondeugende shows van onze professionele striptease danseressen! Kijk onderstaand voor foto’s van onze striptease babes.

Klik op de foto van de stripper om het profiel te bekijken en te boeken voor jouw feest. 

OVER ONZE VROUWELIJKE STRIPPERS

Stripper Huren Den Haag heeft de mooiste vrouwelijke strippers klaar staan om jouw feest avond onvergetelijk te maken. Wij zijn een van de weinige boekingsagencies binnen de omgeving Den Haag die werkt met professionele vrouwelijke strippers. Alle strippers op onze site zijn minimaal 18 jaar of ouder, zoals dat door de Nederlandse Wet verlangd wordt.

Je kunt onze sexy vrouwelijke strippers inhuren voor optredens in Bars, Clubs, Hotels, Vrijgezellenfeesten, Studentenfeesten, Verjaardagen, en andere feesten thuis. Hun betrouwbaarheid, stiptheid en sexy moves maken jou en je vrienden gegarandeerd sprakeloos! Wij zijn trots op de keuzemogelijkheid die wij jou kunnen geven. Bij al de optredens van onze sexy striptease danseressen garanderen we dat je een geweldige show krijgt. Kies bijvoorbeeld uit een stout schoolmeisje, een sexy verpleegster met grijpgrage handjes of een stoere politieagente die jou of je vrienden in de boeien slaat.

Je vrouwelijke stripper is altijd op de afgesproken tijd bij je en neemt alles mee om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Ze neemt een spannend kostuum mee, de stripper muziek op cd en/of usb en natuurlijk haar verleidelijke en uiterst vriendelijke lach. Heb je zelf geen geluidsinstallatie? Dan kan onze vrouwelijke stripper tegen een meerprijs van 10 euro zorgen voor portable usb-boxen. Wel is het natuurlijk even belangrijk dat je dit van tevoren bij je boeking vermeldt zodat de stripster van jouw keuze dit voor je mee kan nemen.

De stripshows van onze vrouwelijke strippers zijn altijd een tikkeltje ondeugend, maar zeker nooit en te nimmer vulgair. Bovendien houden onze striptease babes altijd rekening met de verwachtingen van alle gasten. Standaard zit bij een vrouwelijke striptease show altijd een lapdance voor de eregast, een aantal leuke trucs waar iedereen hard om kan lachen en natuurlijk de ondeugende knipoog. Uiteraard vergeet de stripster van jouw keuze de gasten niet, zij zullen dan ook op een leuke manier bij de show betrokken worden voor extra fun! Onze sexy striptsters doen echt alles om de eregast te plezieren en te zorgen hij een onvergetelijke avond heeft.

Onze vrouwelijke strippers zijn stuk voor stuk zeer ervaren om topklasse show te leveren! Ze zijn getraind om grote groepen mensen en wilde feesten tot nieuwe levels te entertainen. Wel vragen wij u hun verzoeken te respecteren. Wat wij aanbieden zijn puur stijlvolle shows voor gegarandeerd entertainment!

Boek Jouw Stripper

MAAK VIA ONS FORMULIER ONLINE EEN RESERVERING VOOR JOUW VRIJGEZELLENFEEST, VERJAARDAG OF STUDENTENFEEST OF BEL ONS OP 070 – 2620 306

ONZE STRIPPERS ZIJN IN TE HUREN VOOR

Vrijgezellenfeest, Verjaardag, Jubileum, Studentenfeest en andere (groeps) Evenementen of Feesten.

Ons Werkgebied

Bij ons kan je vrouwelijke strippers en ander erotisch entertainment huren in de omgeving van Den Haag. Door lokaal een stripper te huren boek je vaak goedkoop een stripper omdat je geen reiskosten betaalt. Wij zijn onder meer werkzaam in:

Capelle aan den IJssel  –  Delft  –  Den Haag  –  Hoek van Holland  –  Katwijk aan Zee  –  Leiden  –  Leidschendam  –  Naaldwijk  –  Rijswijk (NH)  –  Rotterdam  –  Schiedam  –  Scheveningen  –  Vlaardingen  –  Voorburg  –  Wassenaar  –  Zoetermeer