Mannelijke strippers2017-07-06T14:53:22+00:00

Mannelijke Strippers Den Haag

Hallo en welkom bij de meest toonaangevende mannelijke strippers van Den Haag.

Dames, als je zoekt naar de beste professionele strippers van de stad, dan hebben wij ze voor je gevonden! Onze mooie gespierde male strippers maken van elk feest een onvergetelijke avond!

Met hun mooie koppen en gespierde lijven geven zij echt unieke male stripacts. Ook kan je onze mannelijke strippers inhuren als sexy butlers waarbij ze op een stijlvolle manier bijna niks dragen.

Klik op de foto’s om je favoriete mannelijke stripper te boeken voor jouw feest.

OVER ONZE MANNELIJKE STRIPPERS

Stripper Huren Den Haag is een van de weinige boekingsbureaus in de omgeving van Den Haag die werkt met professionele mannelijke strippers. Weet dat alle erotisch entertainers getoond op onze website 18 jaar of ouder zijn, in overeenstemming met de Nederlandse Wet.

Onze mannelijke strippers zijn te boeken in Bars, Clubs, Hotels, Vrijgezellenfeesten, Studentenfeesten, Verjaardagen, en andere feesten thuis. Hun betrouwbaarheid, stiptheid en moves maken je sprakeloos! Wij zijn er trots op dat u bij ons altijd precies die manlijke entertainer kan huren die u zoekt. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende shows en kostuums, zoals politieagent, cowboy, Mr. Grey, brandweermannen, marinier en nog veel meer.

Je mannelijke stripper komt altijd op de afgesproken naar je toe en heeft alles bij zich om jouw avond onvergetelijk te maken. Hij neemt zijn kostuum mee, een cd/usb voor muziek en zijn beste humeur. Je kan zelfs tegen een meerprijs van 10 euro zorgen voor portable usb-boxen indien je niet beschikt over een geluidsinstallatie. Als je stripper een geluidsinstallatie voor je mee moet nemen, moet je dat natuurlijk even bij je boeking aangeven.

De shows van onze strippers zijn altijd een tikkeltje ondeugend, maar nooit vulgair. Bovendien houden ze altijd rekening met de verwachtingen van de gasten. Bij een standaard mannelijke stripact zit altijd een lapdance voor de eregast, een aantal leuke trucs waar je hard om kan lachen en natuurlijk de ondeugende knipoog. Natuurlijk worden de gasten niet vergeten en zullen zij ook op een leuke manier onderdeel zijn van alle fun! Onze gespierde strippers doen alles om de eregast te behagen en te zorgen voor een onvergetelijke avond. Volledig naakt is bij sommige strippers een optie waar een meerprijs aan hangt. Dit kan je zelfs nog op locatie voorafgaand aan de show met de stripper regelen.

Boek Jouw Stripper

MAAK VIA ONS FORMULIER ONLINE EEN RESERVERING VOOR JOUW VRIJGEZELLENFEEST, VERJAARDAG OF STUDENTENFEEST OF BEL ONS OP 070 – 2620 306

ONZE STRIPPERS ZIJN IN TE HUREN VOOR

Vrijgezellenfeest, Verjaardag, Jubileum, Studentenfeest en andere (groeps) Evenementen of Feesten.

Ons Werkgebied

Bij ons kan je mannelijke strippers en ander erotisch entertainment huren in de omgeving van Den Haag. Door lokaal een stripper te huren boek je vaak goedkoop een stripper omdat je geen reiskosten betaalt. Wij zijn onder meer werkzaam in:

Capelle aan den IJssel  –  Delft  –  Den Haag  –  Hoek van Holland  –  Katwijk aan Zee  –  Leiden  –  Leidschendam  –  Naaldwijk  –  Rijswijk (NH)  –  Rotterdam  –  Schiedam  –  Scheveningen  –  Vlaardingen  –  Voorburg  –  Wassenaar  –  Zoetermeer