Zo bepaal je welk vrouwelijk entertainment je nodig hebt

Wanneer je een feestje geeft in Den Haag is het natuurlijk super als je daar wat vrouwelijk entertainment bij kunt hebben. Maar met zoveel mogelijkheden wordt het soms lastig om een keuze te maken. Wij hebben daarom onderstaand wat handige tips geschreven zodat voor jou de keuze iets makkelijker wordt.

Om te beginnen moet je helder hebben wat voor mensen er naar je feestje komen. Als de mannen echt extreme party animals zijn kan je het beste kiezen voor een lesbische toy show met 2 dames. Dit zullen ze namelijk, hoe hard ze ook feesten, in een enkele club, feest of festival tegenkomen. Kort uitgelegd is dat een stripshow waarbij beide vrouwelijke strippers volledig naakt gaan. Tijdens de show geven ze de mannen lapdances, mogen de mannen slagroom likken en natuurlijk de blote borsten en billen van de naakte dames insmeren met olie of lotion. Maar daarbovenop komt het… Zodra de strippers helemaal naakt zijn gaan bij elkaar met sex toys aan de slag. De wordt een hete natte lesbische bende die meeste mannen niet eens 1 keer in hun leven zien. Genoeg reden om die te huren dus!

Heb je te maken met een meer conservatiever publiek, dan is een standaard show al meer dan voldoende. Want zelfs deze shows laten je meer zien dan je ooit in een stripclub in Den Haag of daarbuiten zult zien. Onze vrouwelijke strippers komen naar je toe en geven een show van plusminus een kwartier op het vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest waarbij ze zowel de eregast als het publiek zullen entertainen. De eregast krijgt sowieso als extra een sexy lapdance en voor de gasten is dat natuurlijk ook mogelijk, eventueel tegen een kleine meerprijs. Daarnaast zal de stripster van jouw keuze andere ondeugende trucjes doen waarvan je bek wijdt open valt. Willen jij en je vrienden nog meer zien? Dan kan je in de meeste gevallen ter plekke in overleg met de stripper een upgrade naar bijvoorbeeld een geile pussy tricks show met sextoys show doen.

Voor wie op zoek is naar vrouwelijk entertainment, maar vooral ruzie met een jaloerse bruid (of een van de vrouwen van de bevriende mannen) wil voorkomen raden wij topless bediening aan. Als je kiest voor de deze optie dan komen onze hot female strippers naar jouw feest om iedereen topless te voorzien van de lekkerste drankjes. Kunnen jij of je vrienden het toch niet laten, dan kan je altijd naarmate de avond vordert een upgrade doen naar een stripshow. Let er bij het kiezen voor deze optie wel op dat je bij ons van tevoren aangeeft dat er mogelijk een upgrade zou kunnen komen tijdens de avond. Sommige van onze sexy dames doen namelijk alleen topless bediening.

Zo zie, of je nu kiest voor een lesbische show met alle sextoys van dien, een standaard striptease show, of alleen topless bediening, met Stripper Huren Den Haag wordt jouw feest pas echt HOT!

kies jouw stripper in den haag